Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας Τηλ.κέντρο: 211 300 9200 - Fax: 211 300 9201

Τεχνική Υποστήριξη

Οι πελάτες μας είναι η No1 προτεραιότητα μας!
Αποστολή μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες και συνεργάτες μας με τον πιο αποτελεσματικό και υπεύθυνο τρόπο.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
Η επισκευή προϊόντος γίνεται πάντα σύμφωνα με την αναφορά βλάβης που υποδεικνύει ο Πελάτης.
Το προς επισκευή προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς, ώστε να αποδεικνύεται η περίοδο εγγύησης καθώς και το δελτίο αναφοράς βλάβης
(το οποίο θα βρείτε σε αυτή τη διεύθυνση ΕΔΩ.)

Η μεταφορά από και προς το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, γίνεται με ευθύνη και έξοδα του πελάτη.
Τα προϊόντα αποστέλλονται πάντα στην OMIKRON ELECTRONICS, με τη συνοδεία σχετικού δελτίου αποστολής. (Δερβενίων 31 & Ποσειδώνος, 14451, Μεταμόρφωση Αττικής).

Κατά τη διάρκεια της εγγύησης, η εταιρεία θα επισκευάσει / αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν κατά τη κρίση της, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις εργασίας και ανταλλακτικών.

Η εταιρεία δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες θα προέρχονται από κακή χρήση ή παρέμβαση/επισκευή που έχει πραγματοποιηθεί από άλλο τεχνικό τμήμα.
Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση που ο Αριθμός σειράς (serial number) του προϊόντος έχει αφαιρεθεί. 

Ως ημερομηνία ισχύς της εγγύησης, ορίζεται η ημερομηνία αγοράς και ως αποδεικτικό ορίζεται η απόδειξη ή το τιμολόγιο της αγοράς.

Ελάχιστη χρέωση (25€)
Η ελάχιστη χρέωση περιλαμβάνει έλεγχο & διάγνωση βλάβης συσκευών ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, η οποία προκαταβάλλεται και θα συμψηφίζεται με το τελικό κόστος επισκευής.
Σε περίπτωση μη αποδοχής της επισκευής, η συσκευή θα επιστρέφεται στην αρχική της κατάσταση και το ποσό της ελάχιστης χρέωσης δεν θα επιστρέφεται.
(Εξαιρούνται τα προϊόντα αξία κάτω των 100€ Τιμή Λιανικής).

Για προϊόντα που η αξία τους δεν υπερβαίνει τα 100€ (Τιμή Λιανικής), η χρέωση εργασίας θα είναι 25€ + την αξία του ανταλλακτικού.

Η Omikron Electronics δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια δεδομένων κατά την διάρκεια της επισκευής και δεν υποχρεώνεται σε πιθανή ανεύρεσή τους.

Ο πελάτης θα ενημερώνεται για το κόστος επισκευής πριν αυτή αρχίσει, το οποίο σε περίπτωση αποδοχής θα πρέπει να προκαταβληθεί.
Η Τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%.