Το Club Atoli επιλέγει Electro-Voice

Το Club Atoli είναι ένας νέος χώρος στα Ψαχνά Ευβοίας ο οποίος θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την διασκέδαση στην ευρύτερη περιοχή. 
Στο Club Atoli μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την ημέρα του με καφέ ή αναψυκτικό στην παραλία ή στον διαμορφωμένο χώρο με τις ξαπλώστρες και το βράδυ ποτό και χορός μέχρι να ξημερώσει.

Οι ιδιοκτήτες του Club Atoli αποφάσισαν να εμπιστευτούν τα προϊόντα της Electro-Voice για την ηχητική κάλυψη του χώρου.

Η εταιρεία ΖΑΓΚΟΤΣΗΣ Α. & ΣΙΑ ΕΠΕ που εδρεύει στην Σίνδο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπίας Omikron Electronics εγκατέστησε ένα σύστημα ήχου που αποτελείται από τις σειρές προϊόντων ZX3, XLC, TourX & Q.

Οι δορυφόροι (ΖΧ3) οδηγούνται από πέντε ενισχυτές Electro-Voice Q1212 ισχύος 2×1200 Watt στα 4Ω και τα subwoofer (XLC118) οδηγούνται από έναν ψηφιακό ενισχυτή Electro-Voice TG-7 2×2500 Watt στα 4Ω. Επίσης το κεντρικό setup συμπληρώνεται από τον ψηφιακό επεξεργαστή Electro-Voice DX-46.
Το κεντρικό σύστημα συμπληρώνεται από τέσσερα flying subwoofers της σειράς XLC, XLC118 (18” woofer, 600Watt).
Το κεντρικό σύστημα αποτελείται από είκοσι ηχεία της Electro-Voice σειράς ΖΧ3 (12” woofer, 2” κόρνα, 600Watt), τα οποία αναρτήθηκαν σε κυκλικό σχεδιασμό ανά δέκα όπου τα δώδεκα από τα είκοσι ηχεία έχουν διασπορά 90 μοίρες και τα υπόλοιπα οκτώ, 60 μοίρες.


Στον περιβάλλοντα χώρο που είναι οι ξαπλώστρες η παραλία χρησιμοποιήθηκαν 8 ηχεία Electrop-Voice σειράς ΖΧ3-PI weather resistance (τέσσερα περιμετρικά & τέσσερα στο κέντρο) καθώς και 4 subwoofers Electro-Voice σειράς TourX ΤΧ1181 (18” woofer, 500W).

Οι οκτώ δορυφόροι ΖΧ3-PI καθώς και τα τέσσερα subwoofer ΤΧ1181 οδηγούνται από τρείς ενισχυτές Electro-Voice Q1212 ισχύος 2×1200 Watt στα 4Ω.

BUY & WIN
Εγγύηση προϊόντων Electro-Voice
Πλοήγηση

Categories

Ερώτηση για το Προϊόν